Чего мы ждем...

Mariya
Коли потреби та винагороди
Стають  проханнями до Бога,
Коли молитви цi лише за себе,
Нi. Вiн не буде  iх виконувать для тебе.
Молись за рiдних, друзiв,  та другого,
Щоби  спасти, допомогти - для того.
Лише  добро робити iншим ти  старайся,
Тодi на вiповiдь вiд Бога сподiвайся
Бажая милiсть та любов здобути нам  вiд Нього,
Ми каємось в грiхах, щоб iншою пiти дорогой,
Шляхом Христа, i павши на колiна,
Вiдчуємо душой  свою провину.
Iicус простить, для цього  Вiн прийшов.
Життя своє вiддав, воскрес I з нами знов,
Наш Батько дорогий,
З Тобою ми , благий!
     2 вариант
Наш Батько дорогий на небесах.
I ми чекаємо Його наступний шлях.*)
=/ второе пришествие