Молитва за мир

Лолита Литвиненко
З'являються весінні квіточки,
Та на деревах знову виростуть листочки,
Пісень співають весняні струмки
Та припіка по-літньому вже сонце.

І як би весело жилось нам навесні,
Якщо б тривоги нам не дошкуляли
Та вибухи такі страшні й гучні
Та кров'ю землю нам не обливало.

Як жаль загиблих хлопців нам, які
За нашу землю мужньо помирають,
Й уже не радують весінні квіточки,
Як два роки тому, й душа страждає,

Ще не відомо, коли скінчиться війна-
Коли наб'ють кишені олігархи;
Та кількість втрат, що принесе весна,
Бо, кажуть, скоро стане зовсім "жарко". ;

Й молімось, браття любі, з Вами ми,
Щоб Бог послав спасіння Україні,
Щоб більш не гинули у цій дурній війні
В нас хлопці молоді й люди невинні,

А тих, хто у наш край привів війну,
Нехай небесні сили покарають.
Молюся з Вами я за Мирную весну-
Хай юні хлопці більше не вмирають.

Нехай ми будем чути уночі
Та рано вранці з вами гуркіт грому,
А не, як зараз, вибухи гучні,
Молімося за Мир в Своєму домі.

Щоб Україні нашій знову жить
Й вилазить з ями, хоч і поступово.
Але, знов чую-поруч знов гримить
Й це не салюти та не гуркіт грому. ;;;