Побажання другов

Лолита Литвиненко
Хай терористи гинуть в цій війні,
А не невиннії простії люди.
Як хочеться в хвилини ці мені,
Прийти до Вас та впасти Вам на груди...

Хай навкруги все буйним цвітом зацвіте,
Птахи пісні весіннії співають,
Хай буде мир, -Молюсь весь час про це
Та подумки Вас, брате, обнімаю.