Час

Наталия Рыбальская
Час як вода,
Час як пісок...
Березень - вересень - з квітів вінок.
З жовтня по лютий дощі та сніги -
Пестимо мрії,
Прощаем гріхи...
День, як година,
Ніч наче рік -
Хтось на безсоння та сльози обрік.
Кава ранкова,
Вершки,
Круасан -
Усмішки -ліки від гірких оман.
Стрімко секунди спливуть в небуття,
Швидко минає і час,
І життя...
І не спинити той біг, а шкода -
Час як пісок,
Як крізь пальці вода...