Як ти для людей

Геннадий Сивак
Як ти для людей,
Так до тебе люди,
Нема  ж інших    ідей,
Зайвих і не буде.

Білий Світе, схаменися,
Стань правдивим й кращим,
Та відверто посміхнися,
Щоб не стало важче…

Щоб надія на життя,
З нею віра в Бога,
Привела у майбуття,
Всіх Свята дорога.


Автор  Геннадій  Сівак.
27  березня  2024 року.