Багат1 теж плачуть

Геннадий Сивак
Багаті теж плачуть.

Правда коле в очі,
Жити заважає,
Тим  хто неохоче,
Дух  її  сприймає…

Ось в віршах буває,
Про себе знаходять,
Уважно прочитають,
Це їм не підходить…

Бідному з багатим,
Вжитись неможливо,
Давні  постулати,
Бачити жахливо…

Багаті теж плачуть,
Ми усі під Богом,
Про себе тлумачать,
Що у них вимоги…

До усіх, це ясно,
Це давно знайомо,
Себе люблять вчасно,
Все  усім  відомо…



Автор  Геннадій  Сівак.
27  березня  2024 року.