***

Лолита Литвиненко
Які чудові проліски цвітуть,
Весна прийшла, не дивлячись на війни.
Й я хочу неодмінно бути Тут (!!!)-
Моє бажання це настільки сильне,

Що я готова про Усе забуть-
Про труднощі житейські та печалі.
Й сторінку СУмную перегорнуть,
І , оговтавшись від втрат всіх, Жити ДалІ!

Бо час іде невпинно й не спинить
Його ні на секунду,ні хвилину.
Й життя так стрімко наше пролетить-
Тож будем жить ми не на половину-

На повну ж,друзі,нам потрібно, Завжди жить.
Вдихаючи Весну на повні груди
Й нехай у гаї музика бринить
Й пташиний спів нас супроводжує усюди.

Давайте з Вами ми зустрінемсь знов-
Нехай рутина нам не заважає
Нести в цей світ наш доброту й любов
Й нехай вона у душах не вмирає.

                27-03-2024