опускатися до низу

Ярослав Мельник 9
Якщо ти не будеш опускатися до низу - ти не будеш літати. Для цього як мінімум треба бажати піднятись до верху/взлітати/. Для того щоб взлітати, треба хотіти бачити прекрасне, тобто любити, хотіти краще, бо бачиш певне гірше.
Якщо не будеш опускатися, то це не політ, це невагомість. Невагомість призводить не до розвитку, а до тупості.
 Така доля деяких політиків,політиканів, управлінців, керовніків, очільників, які не ймуть,що робиться на низинному рівні  (м)