Грубе порушення

Ярослав Мельник 9
У грубому порушенні прав людини,має бути щонайменше грубе його відновлення.
Тут, слово "грубе" є юридичним терміном, таким самим як "дієта права" , " вишукані права" , "вишукане порушення", чи то -  "вишукане відновлення".  Не перегнув? , - отож... продовжимо
Ті, хто займаються професійно грубим відновленням права,нагадують мені безкомпромісних хлопців з 90-х. Ну, хіба що в них не має тієї самої славетної праски. А так,вони повністю повинні бути здатними швидко вирішити проблему. Тобто,грубо. Адже швидкість тут є запорукою знання про грубість, а затягування вирішення справи , навпаки, вишуканою дипломатичнітю. Власне,не коректністю.
 З моделюємо ситуацію в обличчі органів, які уповноважені реагувати на те чи інше грубе порушення:
ВРП
_______
Звертаючись до цього органу,ми маємо вказати на тих,хто позбавлений дієти, грубо втручається у наше життя,грубить на робочому місці, гркбоине знає чи грубо не виконує закон, та гпубо не відповідає посаді.
Усі ці "грубі справи" мають тягнути за собою грубі висновки, грубі розчарування,і, як мінімум, грубе відновлення праведоивосив і грубого порядку .
СУД
____
В суд теж можна звернутися із вимогою про грубих, убогих, невихованих.
Не хочеться йти шляхом дипломатів, бо тоді суд наче не для них, а якщо і так, то покажіть мені суд 1інстанціх, який є аристократичним? Отож.. усі такі  суди вже наперед  націлені на грубе  /швидке/ відновлення прав людини.  Для цього, думається,  треба у позовній заяві вказувати про грубе відновлення прав людини. А судовому засіданні треба себе також вести доволі грубо/нахабно/.
Перелічувати можна моделі в тих чи інших правоохоронних органах. Але, повірите, слово грубе там має усталену грубу практику,у нічого дивного окрім подиву не викликає. Алдеумкожніц справі треба детально розбиратися, амцеипрерогатива вишуканих слідчих дій.
______
Отож, при грубому порушенні має бути грубе виправлення помилки, грубе виправдання,та, навіть, грубе вибачення - привселюдно грубе вибачення...якось так.
_____
З вами розмірковував - Ярослав М.,людина, яка повесні хоче все таки скинути пару кілограмів зайвої ваги...але не через органи правопорядку,амтак,звичайними вправами та фізичним навантаженням та грубим недоїданням... (м)