про матрицю долi

Ярослав Мельник 9
А якщо доля - це умовний диск, на якому записані ключові елементи, які мають потенціал зростати?
Цей диск протягом життя людини перетворюється в стовбур подібний дереву.
Кожен оберт навколо диска в умовний верх дорівнює не року життя,а умовного циклу певної події, певних відносин,що трапилися в житті людини.
Якщо та чи інша подія,люди вже зустрілися на певному відрізку часу /оберту/, вони можуть/повинні/ зустрітись знову але із похибкою +/- та відхиленням від певною колишньої ситуації.
Кожен умовний виток навколо диска має рух у веурх. Змінювати щось на оборотах людини, долаючи її життя мало виходить, якщо незакінченні цикли: вони повинні наповнитись як чаша.
Кожне умовне волокно треку має свою енергію,яка пульсує, або скоріш, з народження розвивається,стає сильною та згодом слабшає,відмерає. Таки чином втрачається взаємозв'язок із іншими волокнами, треками.
Кожне волокно відіграє свою роль в "житті" іншого волокна, посилюючи діб чи послаблюючи останнього 
Все це /запис/ стосується і людини ,і в суспільстві, і в держав.
В предметах : золота пектораль, календар майя,кожна галактика, геном людини, і т д., - усі вони мають образ диска.  Пляскатої матриці  їз записами.
Цикли вериться навколо своєї осі /дати відліку життя на землі, день народження/ як галактики, як земля, як день і ніч.
Цикли, розганяються та прискорюються, мають структуру різнокольорових шляхів /ниток, волокон/, а по суті, шляхів по яких рухається та чи інша подія в житті людини. Звісно, усе може сповільнюватись і застигати.
Усі ери життя ми вже проходили - від розвитку до занепаду; від народження до смерті; від приходу Месії до його відсутності тощо.
Людина за своє життя набуває навиків : комунікації, розвитку, вмінь та бажань. І виникають ці властивості поступово, поетапно, накладаючись як калька - спершу букви, потім слова, згодом речення, монологи та діалоги. Людина/даруйте/ починає при житті ходити під себе, і закінчує в кінці життя під себе. Матриця, умовне коло. Так само хотьба. Так само кар'єра, так само бізнес. Усе це - спіраль, матриця, волокна.
Звісно, тут вам теза "історія повторюється"
А ви як думаєте? (м)