про межi меж

Цветков Александр
...межі миром та війною,
ще не вмерлим й не живим,
від себе і за луною,
Spero spiro dum затим,
нишком плентаюсь безкорим,
неприхованим цілком,
межі сушею і морем,
межі барвами і тлом...