Божа сила, й на все його воля,

Геннадий Сивак
Михайлу Васильовичу Зайцю,
моєму колишньому
співробітнику по РО СХТ, та
Колишньому голові  колгоспу
"Зоря", село Городнявка.


Божа сила, й на все його воля,
Розійшлися  Господні шляхи,
Пам'ятаєш,  з'єднала  нас доля,
Хоч тепер розвели всі мости…

Закарпаття, й круті полонини,
Батьківщина твоя, друже мій,
Пам'ятаєм червоні калини,
Краєвид, що такий дорогий.

Як  вражало твоє виховання,
Совість, в твому житті головна,
Я тобі адресую вітання,
Все пройшло, залишилась вона…

Справедливість, й розірвані мрії,
Прийде час, стане кращим життя,
Нам серця зігрівають надії,
Що чудове прийде Майбуття.

У селі дуже гарна природа,
Та повітря духмяне п'янить,
В Україну   прийде  Перемога,
Та її дуже  радісна мить.


Шлю тобі я весняне вітання,
Та   бажаю   до ста двадцяти!
Щоб здійснились найкращі бажання,
Щоб   домігся    своєї мети.

Шепетівка. знай нас поєднала,
Долі наші зійшлись водночас,
Помилки теж вона пробачала,
Та  ніколи не зрадила нас.


Автор  Геннадій  Сівак.
28  березня  2024 року.