Avem noi azi 50...

Влад Ней
Avem noi azi 50, si nui apus de soare
Anii fug in goana lor, iar flacara-n vapaie
Anii trec in goana lor, iar flacara mai arde
Avem noi doar 50, dar nui apus de soare!

 Ceara se topeste, luminarea arde
 Argintiu mii parul si timplele albe
 Ceara se topeste, flacara mai arde
 Parul mii carunt in suvite albe

Si viata na trecut, ea din nou renaste
Doar tineretea-i-n urma, cu amintiri  frumoase
Doar tineretea-i-n urma, in amintiri se zbate
Dar viata na trecut, ea din nou renaste...

 Ceara se topeste, luminarea arde
 Argintiu mii parul si timplele albe
 Ceara se topeste, flacara mai arde
 Parul mii carunt in suvite albe
 
Dar anii se grabesc, iar flacara-n vapaie
Avem noi doar 50, dar nui apus de soare...
Dar anii se grabesc, iar flacara mai arde
Avem noi doar 50, dar nui apus de soare...

 Ceara se topeste, luminarea arde
 Argintiu mii parul si timplele albe...