Все пройшло

Геннадий Сивак
«Ну, так пощади не буде нікому!
Вас не згадає замучений край!»
Вийшов один і сказав курінному:
«Я — комсомолець. Стріляй!»

Автор Володимир Сосюра.



Все пройшло… Усе змінилось,
Стала   вільна  Україна,
Знай такого і не снилось,
В ті часи. Чия провина?

Піднялися  комуняки,
 Владу захопили,
Відступили гайдамаки,
Повсюди могили…

Скільки в ЧК розстріляли,
Куркулів побили,
До Сибіру відіслали,
Народу згубили…

Червоним  терором,
Пробили дорогу,
Зрадили основи,
Грішні перед Богом.

Знову навкруг,
Жовто-сині знамена,
Після напруг,
Пом'янем  поіменно.

Всіх хто загинув,
За  свою  Батьківщину,
Хто душу віддав,
За  чудову країну.

Автор  Геннадій Сівак.
29 березня  2024 року.