За дружбу, за любов за в ру в Бога

Чубенко Саня Карпусь
Карпусь за мир,і спокій на землі
за дружбу,за любов за віру в Бога
за свіжу паляницю на столі
і щоб стелилася усім життя дорога.

За те,щоб люди без війни жили
щоб в Раді припинились "непонятки",
щоб люди цю війну пережили
ніколи депутатам,не давали взятки.

Бо я за справедливість,без війни
домовитись потрібно і миритись,
щоб повернулися до матерів сини
і припинили брат із братом битись.

Скінчилась,щоб скоріше ця війна
не треба ні на кого марно злитись
а на колінах в храмах всім щодня
прощати все і Господу молитись.

Ще я-за теплоту рідних сердець,
які для нас і радість і потіха
війна,як не скінчиться-всім кінець,
вона накоїть ще багато лиха.

Карпусь двома руками за життя,
що Бог подарував одного разу,
вже звідтіля не буде вороття
вірша мого запам'ятайте фразу.

Бо не знайти добра в звіринім злі
і не перемогти душі тривогу,
всім серцем я за мир на всій землі
за дружбу,за любов,за віру в Бога!...