Хочу подякувати вас

Геннадий Сивак
Вельмишановній  Вірі  Кухарук,
Керівнику студії   " ДОЛЯ"
Присвячую.

Хочу подякувати вас,
За доброту і Віру,
Надія з нею водночас,
Та  совість Ваша  в міру…

До ближнього любов,
За Світ в душі тривога,
В країні льється кров,
Звертаєтесь до Бога.

В молитвах і віршах,
Щоб мир був в Україні
В журнальних сторінках,
Усе для Батьківщини…

Живете  не для себе,
Бо інші є вимоги,
Навкруг  круті потреби,
Не звернете з дороги.

Від Господа ім'я,
Подарувала доля,
Ви всі одна сім'я,
Й талановита " ДОЛЯ! "

Вірші   й пісні   звучать,
Радіє Шепетівка,
Гармати помовчать,
У  спокою  домівка…



Автор Геннадій   Сівак.
29 березня.  2024 року.