Хрыстус з мартвых встал

Людмила Недвецкая
Хрыстус з мартвых паўстаў!
Дзень радосны на зямлі настаў.
Сонца ярка засвяціла.
Людзям шлях у рай адкрыла.

Паглядзіце на нябёсы і адкрыйце сэрцы.
Збаўца вас усіх чакае каб цяплом сагрэці.

Дык чаму ж ящэ вы?
Жывіцё у сумоце.
Да Айца не крочыце,
А ўсе у рабоце.

Вашы справы, думкі, клопат.
Вы Яму аддайце.
Зажывіце у радосці.
Гімн яму спявайце.

Праслаўляйце яго міласць, сэрцы адчыняйце.
Лепшага не будзе дня.
Каб праславіць нам Хрыста!