про страхи

Цветков Александр
Ні ворог не страшить, ні зрада,
ні безвісті загублений талант,
ні згірдна посмішка свічада,
що продає зухвалий маркітант,
ні безліч непитної вільги,
ні хіть до слова пересохлих губ,
ні поховально-тріумфальні гімни,
що сам собі співає славолюб,
я не страшусь вогня нестями,
чи злої прохолоди в забутті,
мене дратує імовірність драми
твого життя в безмежній самоті.
За тим дишу і береги пильную,
і замість срібла начищаю збрую.


світлина: Яцек Мальчевський. Він і Вона