Ghiocei

Красный Рыцарь
;nvie p;m;ntul cu prima verdea;;,
Muguri pe crengi, form;nd col;cei,
Prim;vara aduce din nou alt; via;;,
;n p;duri printre arbori r;sar ghioceii,

Invatati-ne voi,s; ;tim frumuse;ea,
S; vedem mai ad;nc ;n al ochilor unghi,
La femeia iubit;,
S;-i cuno;ti o triste;e,
D;ruind ni;te flori,
S; te apleci la genunchi.


Numai voi ghiocei...,
A;i crescut cu o lege?
Care e firav, r;zbate ghe;ar. 
Voi pe b;rba;i, a;i putea ;n;elege,
Care sunt firavi,?
;i care sunt tari. 

Invatati-ne voi!s; ;tim frumuse;ea,
S; vedem mai ad;nc ;n ochilor unghi,
La femeia iubit;, s;-i cuno;ti o triste;e,
D;ruind ni;te flori
 S; te- apleci la genunchi!