Алiшер Кийом. Рубоi 918

Алишер Киямов
Рубої 918

Кийом, Ви бачили, у Радж Капура у фільмах кожна актриса
Була повніша в стані мною оспіваної діви-кіпариса!
Хаййом, за арісА і в Кадафі в охороні б служила Долина Лариса!
Кийом, а хто там міг сидіти у Форосі, індусів узявши в охорону за чашку рису?