Загальна концепцiя мого пiдходу до вiдновлення

Валентина Островська
Першопричини захворювань - біополе формується плацентою.
Першопричинами захворювань є забуті травми дитинства, спазми в сухожильно - фасціальному комплексі, над кісткових сполученнях, місцях порізів, опіків, та інших травмувань. Вони з роками формують порушення органів та систем.
Мною досліджені два шляхи:
Фізіологічні порушення, через які органи та системи виходять з  зони комфорту і змушені брати на себе, функції утримування тіла в рівновазі. Через це виникають запальні процеси в  органах,  системах і лімфатична система не здатна утримувати в чистоті тіло, бо через такі порушення, виникають поміж фасцій ніші, де залишається і застоюється лімфа, що викликає захворювання.
Енергетичні порушення, в місцях травм виникає енергетична яма, розривається біополе і відкривається доступ енергіям хвороб, якими хворіли в роду.
Біополе формується плацентою, органом який виростає у матері і складається з енергетичних, фізіологічних, емоційних, релігійних, розумових надбань роду та з генетичних складових батька та матері 50\50%. Дитина на підсвідомому рівні вчиняє так як вчиняли її батьки. Сміттєва ДНК - хаос, образи  повинна дитина перетворити, я називаю це пДНК (продуктом ДНК) в порядок. Енергетичні форми пДНК, використати для формування особистості, а так як в біополе були вписані програми батьків, їх розуміння, наміри, вчинки, хвороби, які як паразитичні формоутворення, жили за рахунок батьків і зараз живуть за рахунок дитини. Так передаються погані звички та хвороби, бо вони є родовою складовою плаценти, генетика і після народження є в біополі людини, то з цього випливає, що безвихидь і тільки. Безвихідь, як бути? З цим питанням розпочала дослідження і якщо шукаєш то знайдеш вихід. Вихід є і він був даний Творцем та з 8 методиками.
Система зла побудована людьми їх пДНК, це слова, думки, біль, страх, поведінка, горе, їх 30000, так, бо в кожній людині Бог і кожен має можливість і здатність творити так, як це робить Бог. Але є маленьке але, людина в більшості своїй творить складову не Бога, а Диявола. Тому вічна боротьба між темною стороною людини і світлою. Настав час усвідомити і знищити в собі створені образи хвороб, зла. Такий шлях людства, був передбачений Творцем. Тому, через мене була передана Символьна система, для нейтралізаціі паразитичних форм, що вже володіють людиною, адже ці форми розумні на стільки, на скільки розумна людина і вони знають наперед, яка буде думка чи вчинок і вчиняють так як потрібно темній силі а не так як потрібно Богу людини.  Тому, Символи руйнують образи, пДНК в самій людині, якщо вона малює їх, якщо ні, то ні. Енергії, звільнені від злих форм, залишаються в людині і вона здатна жити без них. Отже особистий Бог - ви, маєте можливість жити і творити, а не підживлювати хвороби, горе, злі вчинки. Творець дав шанс кожному, очистити свого Бога від  диявольських нашарувань.
Вісім методик описані в моїх книгах.