Сьогоднi 1 квiтня

Людмила Дзвонок
Сьогодні 1 квітня, радію, без напрягу,
Бо маю я надію, всю Божую відвагу.
В усе хороше вірю, є віра в мене в Бога,
Йому все довіряю, із Ним моя дорога!

Сьогодні 1 квітня, то ну-мо, посміхнися,
Довірся ти Творцеві і в Ньому народися,
Відкрий Йому серденько, до Тебе завітає,
Любов; ю все заповнить , яку в Собі Він має!

Сьогодні 1 квітня, хай стане він спасінням
(Спасіння дає змогу попасти на весілля*…),
Думки всі інші стануть, і далі зір твій буде,
Тягар з плечей Бог зніме і легше буде в грудях!..
                01.04.2024
*"; Радіймо та тішмося, і даймо славу Йому,
бо весілля Агнця настало, і жона Його себе
приготувала! ; І їй дано було зодягнутися в 
чистий та світлий вісон, бо віссон то
праведність святих. ; І сказав він мені:
Напиши: Блаженні покликані на весільну вечерю
Агнця! І сказав він мені: Це правдиві Божі слова!" -
      Біблія,  Об'явлення 19:7-9.