Усiх грошей не накопити

Геннадий Сивак
Усіх грошей не накопити,
Та так, щоб справедливо        жити,
Та свого ближнього любити,
                Ще   й   було б добре не грішити.

Багатство все сьогодні рушить,
Бо не рятує наші душі,
Не ділиться, як вчить Господь,
Живи нікого не  підводь…

Усіх грошей не заробити,
Усіх принижень не стерпіти,
Життєва дорога година,
Живе на Світі, ти  людина…

Автор Геннадій  Сівак.
30  березня  2024 року.