Эскиз

Ана Величкова
               Болгарский
               Природа



                Е С К И З

                Корубесто дърво безлистно
                с отдавна мъртъв ствол.
                Над него облаци надвисват,
                брегът тъмнее гол.

                Напред през речните ливади
                простира се гора.
                Разлистват се дървета млади
                под пролетна зора.

                Ана  Величкова