Disgusting bells

Анастасия Куприянова 2
Don't believe u Dont believe u but i cry.
It's so hard to explain Why.
Our a boat crashed on a rock
and  my spirit  still is locked!
May be i dead inside just envy You.
I cursed my damn love for cure.