Весна

Таня Карбоницкая
Весна мандрує білим світом,
Ось і до нас вона прийшла...
Розкрили очі перші квіти
Від її ніжного тепла.

Розмалювала сіре небо
В яскраву зоряну блакить,
У лузі зеленіють верби,
В бруньках проміння мерехтить...

Засяяв день... злетіли бджоли
На перші теплі пелюстки.
Весна... Все розквітає знову,
Співають радісно птахи.

І перші промені, як діти
Вже посміхаються усім.
Весна мандрує білим світом,
Заходячи у кожен дім.

31.03.2024