холодна весна

Рэйнни
.Яка холодна цьогоріч весна,-
це сонце світить, але все ж таки не гріє,
лиш спомини хвилинами-камінням
минулого життя знов пророста.
.Яка холодна цьогоріч весна,-
мовчанням пролітають в небі Ті Лелеки,
Які назавжди будуть нам такі далекі,
бо серця стукоту у них вже і нема.
.Яка холодна цьогоріч весна,-
думки летять з Лелеками у вирій,
у ті часи, де звично так були щасливі,
а зараз замість всього цього щастя - люта зима.

.Яка холодна все ж таки весна.