Бо

Александр Ноцкий
Ти мене не образиш… Кохання не знає образи.
Як не знає і болю від часом спланованих зрад.
І не треба ділити це диво на ритми і фази,
бо йому піддається й суворий, як грім, целібат.

За кохання життя? Це реально -  звичайна дрібнота
для тієї душі, що свою половину знайшла,
і тепер розуміє, для чого ти, де ти і хто ти,
бо отримало два подаровані Б-гом крила.

І ми знов летимо у душі намальований вирій,
наших дотиків щастя являючи світу всьому,
й не тамуючи подих у людства реальності сірій,
бо серця, що кохають, завжди переможуть пітьму…