Цвет к цвету

Ана Величкова
                Болгарский
                Природа 


                ЦВЯТ ДО ЦВЯТ

                Овошките са в бяло
                и въздухът ухае -
                пак празничен
                е пролетният свят.
                Пак в плодоносна
                слънчева сияйност
                разцъфват ароматно
                цвят до цвят.

                Ана  Величкова