Нафига ты нам гороскопа

Васыль Брыль-Кобзар
Тут показуиш, Барановскым!

В нас тут гондэ сплошны Рачочкы.
И всэ хочуть пожыты трошкы.
И быруть соби з роскош в долг всё.
Ибо хули нам хто!

И упремы, ек во Ягнёнок,
Шо ны взьмэ и ны гнэнэ по лбу й
Хоть того, шо стрылее подлых
В 1 раз и оп столб.

В нас ужэ так завыдяно бо ж:
Дэ якый хто з дядьков уж з БогОМ!
Мы ёго так прыпрэмо з Лёвко,
Шо й ны писнэ нискок.

Мы воспитаны ны в совков онь!
Мы тут новы зу7 быковскы!
И но гразнымы словмы робым
Ек належыць Чыцьвёрц.

А чы мы дэ попалы в просо
Хоть чужэ да задаром про100 –
Гэто нас ны колышэ ныгдэ!
Всё херня! Пром фпирод!

Покыль ны розобьёт свой ж лоб
Бородатый пынёк.
Бо й затмение чы було в жлоб,
Ек ускочылы с попк.

...мы во й домик на параходи
Зоружим зарэ во!