З 2000 року я пишу вирши

Матрёна Донченко -Дидок
З 2000 року я пишу вірші.
Скільки я за себе написала,
А скільки є таких людей як я,
Що доля їм така ж дісталась.

Чому ж, о доле, знову  терпим муки,
Що  зтерти  з памяті хотіли ми.
Хоч  намагалась  я писати про любов,
Та тільки нею біль той не закриєш.

А так хочеться життя прожити те,
Що нам дано усім від Бога.
У спокої , у мирі , у любові
І щоб усі люди були здорові.

30.03.2024