Як тильки несправедливо видносяться до людей

Матрёна Донченко -Дидок
Як тільки несправедливо відносяться до людей
Всі ті , хто владу взяв у свої руки.
Права жорстокі і несправедливі
До всіх простих людей , які і так нещасливі.

А чи думаєте ви як далі будете жити.
Адже все те , що ви творите, до вас вернеться.
І тоді будете думати звідки воно взялося
І за які гріхі воно вам дісталося.

Можливо тоді до вашої голови прийде думка,
Що несправедливо ви вели себе з людьми.
І що потрібно думати не тільки за себе самих,
А й думати про людей інших.

І якщо у ваших душах проснеться любов до людей
І вам вдасться це відчути.
Можливо тоді з вашої душі підуть ті образи
Які ви за всі роки наносили іншим.

1.04.2024