Штовхни мене! Rock Me!

Юджин Папуша
слова на музику The Doors - Rock Mе:
http://www.youtube.com/watch?v=mR8YJ0vibBM

...........................................пам'яті Поета Джіма Моріссона

Штовхни мене!
Бо я ж давно закляк на місці…
Штовхни мене!
І ми покотимся у бійці
з гори до прірви, темряві - у пащу…

Або ми Шар Земний штовхнемо краще,
подарувавши темряві - світанок…

Де в ніч були - там нас нема у ранок…

Штовхни мене!
Поруш баланс шаленим криком!
Штовхни мене!
Щоб я не гнив на місці тлінню
і не єднався з пустотою - тінню…
Щоби життя музичним ритмом
рушало душі, бо баланс -
завжди безсилля та надії мезальянс!

Штовхни мене!
Без дій не стій!
Штовхни мене!
Без жалю дій -
зупинка - копія безсилля,
коли життя без мрій безцільне,
щоби засяяв промінь розуміння,
що суть зупинки – це падіння…

Штовхни мене!
Без дій не стій!
Штовхни мене!
Без жалю дій - -
я вийду з чорної нори,
хай навіть камінцем скочуся із гори…

Бува, падіння в прірву подарує вслід
душі на мить божественний політ!

Штовхни мене!