Ти просто будь

Галина Чехута
Коли надворі дощ танцює блюз,
Забудь, що –  за вікном! Ти просто будь.

Будь поруч у біді, звільнись від дум,
Усмішкою зігрій і просто будь.

У спеку і в мороз підтримуй дух!
У час страшних погроз ти просто будь.

Уранці і вночі будь сяйвом муз,
Завжди у краще вір і просто будь.

Коли в душі – пітьма, а в серці – сум,
Забудь про сили зла і просто будь.

По світу йде війна і сіє глум,
Згадай, що є весна і просто будь.

Життя послало нам тернисту путь,
А ти сильнішим стань і просто будь!..