Алiшер Кийом. Рубоi 935

Алишер Киямов
Рубої 935

Скажи мені, в Мецці ти ж був першобудівником Кааби, Адам*.
Так ХАджар з Ізмаїлом Ібрахім привів туди, забив Замзам** там даби, Адам?
Адам, що думати: а Аллах звелів ось Ібрахіму відвести в пустелю Сару каби!
Та я не думаю, але знати хочу: від єменітки з Ізмаїлом чи від тебе араби, Адам?

*У коранічного Адама наголос на перше А.
**Джерело поруч з Каабою.