Веснянка

Ефросинья Голубенко
Радість весною лине до мене,
Розцвітає як перший листок.
В кожній квітці, і промені сонця,
Чую я щебетання пташок.

Пісні веснянки, пісні пливуть,
Через серце до самого неба,
А діти сміються, діти ростуть,
Більше світу нічого не треба.