Нюкубц Колыбельная на родном ненецом языке

Алёна Сэротэтто
М-м-м-м
Ебцо ебцо-тавов
Сядо сядо-тавов
Нема нема-коцам
Мэн,а мэн,а -явов

М-м-м- м
Пэда пэда-вавов
Сацей таранавов
Ебцо ебцо-тавов
Хонё хонё-явов

М-м- м- м
  Хубтаханан,эй
  Пыдар н,арманданан,эй
  Хоё помнан,эй
 Тыдэй лэтрамбан,гунэй

М-м-м-м
Ири ири-нандэй
Хада хада-нандэй
Ила ила саирм
Нерня нерня нерня
Минре минре-н,гурэй

М-м-м-м
  Иринанд хадананд ила саирм
  Пыдар нерня минрен,гурэй

М-м-м-м
Ебцо ебцо-тавов
М-м-м-м
Сядо сядо-тавов
М-м-м-м
Сацей таранавов
М-м-м-м
Ся ся ся ебцотава хонэрэйей
Ся ся ся