В травнев дн сади ус кв тують

Светлана Назаренко 3
В травневі дні сади усі квітують,
І чути співи дивних солов'їв.
Для серця і душі вони дарують
Емоції та думи головні.

Все те,  що не купити нам за гроші,
А можна лиш у спогади складать.
А прийде час і думки - "листоноші"
Вмить починають вічне викладать.

Тоді серед зими почуєшь трелі,
Побачиш сред дощів  квітучий  цвіт.
Коли спекотно буде, як в пустелі,
Подує дуже лагідно легіт.

Дарує хай Господь тобі натхнення,
В хвилини суму - мир Свій подає,
Шепоче тихо ремо- одкровення,
З якими спокій на душі стає.

Є інший небокрай у ювілея
І погляд глибше кожен рік на мир,
А у років своя є привілея,
Де лише в небеса орієнтир.

Нехай завжди з тобою пребувають
Надія, віра , мудрість та любов.
І сльоз від болю очі менш зазнають,
Очищує серденько Христа кров.

Благословінь від Господа прийняття,
Турботи та уваги від рідні,
Щоб очі випромінювали щастя
І щоб  спокійно було во всі дні.


1.05.2024 р.