Чому зозуля сумно так куеш

Матрёна Донченко -Дидок
Чому зозуля сумно так куєш
Й моїй душі ти суму завдаєш.
Чи щось недобре ти відчуваєш,
Чи може просто на когось чекаєш.

Не сумуй маленька , ти лети в гайочок
Там уже на тебе чекає твій синочок.
Синочок і донька – діточки рідненькі
Бо ти ж їх тільки й бачила , як були маленькі.

Вони вже не маленькі, вони повиростали
І ждуть свою матусю , щоб міцно обійняти.
Щоб міцно обійняти і в небо полетіти,
Бо матуся потрібна не тільки тоді  як маленькі діти.

5.04.2024