IN A CAST

Владимир Кутузов-Урганчи
Даёт заряженный наган
Возможность застрелиться.
Ужасно чешется нога
Под толстым слоем гипса.

Good morning,children!
     Let me see
  your wonderful environment.
A lot of corpses after sleep
  I'll have my new assignment.

=
В.К.-У.
=