дамба за дамбу

Ирина Юрчук
дамба за дамбу

Як у місті орську
орки чешуть вплав:
в дзеркало каховське
бумеранг упав.

Браво Київ брали
в лютім на ура:
впав мало-помалу
сам Дніпро в Урал.

Хай на все болото
розіллється він,
змиє всю сволоту
повені вдогін.

Зад підмок добряче:
капосні й гидкі,
скопом по-щурячи
топнуть пацюки.

Йде посил оральний
із усіх осель:
йди до дна негайно,
оркський корабель!

Йди з усім притоном
кілем догори,
а як не потонеш,
у вогні згори!