Я намагаюсь жити

Дарья Тимошенко
Я намагаюсь жити далі
І бути справжньою собою,
Та нерви, звісно, не зі сталі -
В них є тенденція до збою.

Так, незалежно від погоди,
Та незалежно від сезону,
Найкращі ліки - це пригоди,
Бо це є вхід в безпечну зону.

Тяжкі думки там пропадають
І сприйняття стає інакшим.
Пригоди душу надихають
І роблять серце значно м'якшим.