Мислите расхождат из главата

Александра Ренуар Алексеева
Мислите расхождат из главата
като мечките които се събудиха сред зимата
и търсят кой нещастник да изядат.
Така и мислите търсят жертвите на неизбирателността на вниманието.
В коя посока и да се насочат -
все пак жертвата ще си ти.