Блюз на мiльйон

Юджин Папуша
на музику: Robin Trower – Shining Trough
http://www.youtube.com/watch?v=zWAvbdZiJks

Вона мені сказала в ліжку:
Не вірю я в слова твої!
Щоб не казали ви нам, грішним -
ви всі звичайні кобелі!

І цілі всі у вас одні…

В її не вірячи кохання -
жагав її любові втім...
На  жаль, в душі жінок надбанням.
живе кохань вчорашній грім…

…і шанс мій був зі ста - один…

Я розливав на обрій фарби
у волошкову глиб очей...
Для  неї зірку з неба вкрав би…
Червоні паруси нап’яв би,

як для Ассолі в морі – Грей…

Любов'ю в світ Бого’явлений,
не відав первісний порок,
палав  у полум’ї натхненно…
І був до Раю лише крок…

Але спливав у ліжку строк…

Тіла Розлука розділила,
коли згоріла ніч-свіча…
І ліжко холодом накрило
від змаху ревнощів меча

там, де любов завжди безсила…

І я, забувши чари ночі,
пішов у Край Казкових Мрій
де Королева Дивних Вій,
зорі розплющив сині очі,
кохання двом серцям пророчить
в Країні Щастя і Надій!