Д. С. Ш. 1958 Ты - зла-таки...

Станислав Вогульский
Шут.
"Ты  -  зла-таки.  Ты  -  зла-таки:
лед  с  Ладоги,  лед  с  Ладоги
несла-таки...    Несла-таки...
Такую  чушь    несла-таки!..
Такой  абсурд  несла-таки!..
Такое  зло        несла-таки!..
И  веселя  и  зля-таки!..
И  весела,  но  зря-таки!..
Ну  фрею  фря!  Ну  фря-таки!..
Дуря,  дуря,  дуря-таки!.."
                До  1972