Мадонна

Аркадий Букетов-Сайн
                Медш;жар Л.Сенгиналан
Улат мотор тугае,
Сикстин Мадонна гае.
Ару, шыма, пеш сае,
Шонен, вучен илалме
Юмынавада саклалме.
Улат эм дечын эмле...
Да илыш сылне, ямле.
      1998 ий, январь.