Поклич мене, моя любов

Инна Штефан-Токич
Поклич мене, моя любов
І я впізнаю твої очі
В яких життя, неначе сон
В твоїх обітницях пророчих.


Коли твоя легка хода
Мій крок назустріч привітає
І я іду, бо вже весна
Коханням серце сповиває.


Поклич мене, моя любов
Туди, де ранки созрівають
Туди, де щастям знов і знов
Тебе натхненно огортають.


І поцілунків смак травневий
На полі стиглих полуниць
І сміх лунає твій веселий
На віях юних випускниць.


Поклич мене, моя любов
Туди, де зустрічі жаданні
Туди, де щастя знов і знов
Я так омрійливо чекаю.

08 квітня 2024 рік (Хорватія, Загреб)