Твои уста

Татьяна Маркова 3
Н.Бидненко
Твої вуста
Які на смак твої вуста –
Солодкі, аж медові?
І радість в серці пророста –
Це, мабуть, смак любові.
А чи терпкі, як тернослив?
А в кожному цілунку
Тепло і ніжність літніх злив –
Це пристрасті чарунки.
Знов ніч колишеться пуста,
Бринить сльоза на віях…
Гіркі вони, твої вуста –
Зі смаком безнадії.
***
На вкус какие твои уста -
Сладкие, аж медовые?
И радость в сердце прорастает -
Это, наверное, вкус любви.
Или терпкие, как тернослив?
И в каждом поцелуе
Тепло и нежность летних ливней -
Это страсти ячейки.
Вновь ночь качается пустая,
Дрожит слеза на веках...
Горькие они твои уста -
Со вкусом безнадёжности.