Вишневая собака

Олег Клим
Вишневая собака,
Имбирный попугай,
Бесформенная бяка,
Малиновый лимон.

Привет тебе, зевака,
Зевай себе, зевай,
Не проглоти червЯка,
Ко мне, хамелеон!

Захрюкала собака,
Заплакал попугай,
Окаменела бяка,
Заело патефон….