Весняна п сенька

Лолита Литвиненко
Братику, доброї ночки.
Виростуть скоро листочки,
Вкриють дерева й кущі
Вже ж, бо сережки цвітуть,
Хочеться вже ж Вас почуть-
Хоч би не було дощів
У дні найближчі, мій брате,
Й ми познімаємось знов, -
Буду Вам пісні співати, -
Будем радіти разом.

Ваш голосочок чудовий
Настрій підніме мені
Й я посміхнуся Вам знову
Й знову зрадію весні.
Я вже не переживаю
(Едік образу "включив"),
Бо соловейко у гаї
Знов затягнув свій мотив-

Тьохкає та не змовкає
Пісня його чарівна,
Весело, братику, в гаї, -
Радує всіх нас весна!
Мрію обнять поскоріше,
Любий мій братику, Вас.
Стану в ту мить щасливіше, -
Й буду співати весь час.;;;;

Й Едіка також згадаєм
Ми у розмовах своїх
Й щастя йому побажаєм-
Й сонячних днів весняних.
Хай йому нудно не буде
В будні й також в свята-
Хай він печаль позабуде
Й птах ніби, в небо зліта-

Тільки тоді зрозуміє
Настрій піднесений мій
Й мене почує, -надіюсь,
Й голос оцінить дзвінкий.
Коли в запливах я буду,
Хочу йому заспівать
Пісню я радісну. Й знову
Буду від щастя стрибать. ;

Хлопчики милі Ви моЇ,
Я Вас не можу забуть.
Подумки будьте зі мною.
Хочу Вас знову почуть
Та поскоріш Вас побачить
Й знов обнімать-цілувать
Й Едіка вкотре пробачить,
Що не відрив наш з ним чат. ;;;;

Едіку, хлопчику милий,
Знову "образу включив", -
Сердитись знову несила
Й знов, ідучи у заплив,
Пісню веселу співаю,
Вторячи пісням птахів
Й знову на зустріч чекаю.
Не припиняючи спів. ;;;;